FAQ

KOPERS

Ik heb een item gezien dat ik wil kopen, hoe werkt dit?

Via de advertentie pagina word je via de “item kopen-button” naar het item op de website  van de verkoper geleid. Daar kun je het item vervolgens bestellen via de bestelprocedure van de webshop.

NB: sommige labels hebben (nog) geen website. Je kunt het item dat via email bestellen middels de “email shop-button”.

Van wie koop ik de items?

De items die op SAMSTAG.nl staan zijn afkomstig van verschillende labels. Zij plaatsen hun items op SAMSTAG en linken je vervolgens naar hun eigen site. Je kunt dus items van verschillende labels kopen. SAMSTAG verkoopt onder het label SMSTG een eigen collectie. Dit gebeurt (nog even) via mail.

Hoe kan ik betalen?

Dit is afhankelijk van het label waarbij je koopt. Kijk op de website van het label na hoe je je bestelling kunt betalen. Bij labels zonder webshop kun je via mail navragen hoe je kunt betalen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

Dit is afhankelijk van het label waarbij je koopt. Kijk op de website van het label na hoe lang het duurt voordat je bestelling wordt verzonden. Bij labels zonder webshop kun je via mail navragen hoe lang het duurt voordat het item wordt verzonden.

Hoe kan ik een item retour sturen?

Dit is afhankelijk van het label waarbij je koopt. Kijk op de website van het label na wat de retourregeling is. Bij labels zonder webshop kun je via mail navragen wat de retourregeling is.

 

VERKOPERS

Wat kost het om een shop te openen?

Voor plaatsen van items heb je een abonnement nodig. Een abonnement kost 15€ per maand (excl. BTW). Als je een half- of jaarabonnement afsluit ben je per maand goedkoper uit.

PROBEER SAMSTAG DE EERSTE MAAND GRATIS MET HET PROEFABONNEMENT.

N.B. Wij rekenen GEEN commissie over je verkopen, dus geen gedoe achteraf.

Wanneer kom ik een aanmerking voor een shop?

Daar hebben we eigenlijk geen standaard antwoord op. Het belangrijkste: wij moeten iets hebben met de items die je verkoopt. Daarbij letten we vooral op kwaliteit en originaliteit. Ook zijn we zeer gevoelig voor een mooi verhaal dat achter de items schuilt gaat.

Hoe lang duurt het tot ik een reactie krijg op mijn shop aanvraag?

Wij proberen binnen 48 uur een reactie via mail te sturen.

Welke abonnementen bestaan er?

  • PROEF abonnement:     je items staan 31 dagen GRATIS online
  • Maand abonnement:      15€ (excl. BTW) je items staan 31 dagen online
  • Halfjaar abonnement:    75€ (excl. BTW) je items staan 6 maanden online (1 maand GRATIS)
  • Jaar abonnement:          135€ (excl. BTW) je items staan 12 maanden online (3 maanden GRATIS)

Wat gebeurt er met mijn items als mijn abonnement is afgelopen?

Je items blijven te allen tijde opgeslagen in je account. Zodra je abonnement is verlopen, worden je items niet langer op SAMSTAG getoond.  Na het afsluiten van een nieuw abonnement staan je items weer online.